SibiriskaKatten.se
HemUppfödarlistaFör uppfödare

Uppfödare

(Beta)

Nå fler med din uppfödning

Skapa ett konto och var med i vår uppfödarlista

Skapa kontoLogga in

Snabbt — snyggt — säkert

Vi lanserar nu första steget i ett nytt system byggt på ”katting edge” teknologi. Här kan du visa dig och din uppfödning för tusentals kattintresserade som besöker vår hemsida varje månad — vi ger dig ett riktigt bra marknadsfönster! Vi har uppdaterat Uppfödarlistan med mer information och gjort den ännu snyggare och roligare för besökare. Du kommer få, förutom att du syns för alla som googlar, fler kopplade funktioner, ökad automatiseringen, t.ex. för våra kattungeannonser. Vi planerar även att bygga spännande funktioner för framtida studier om sibirisk katt. Visa din uppfödning och häng med på utvecklingen genoma att skapa ett konto.

Hur det går till

 • Förberedelser

  Läs igeom och säkerställ att du följer vår Uppfödarpolicy.

 • Skapa ditt konto

  Fyll i din e-post och välj ett lösenord eller använd ditt Google-konto. För att bli medlem fyller du senare i kompletterande uppgifter om bland annat område och namn. Lägg gärna in ett foto på dig själv.

 • Uppfödning

  För att bli uppfödare kompletterar du ditt konto med uppgifter om din uppfödning. Här vill vi gärna ha en bild på din logga för att göra din uppfödning personlig och lättare att känna igen.

 • Bli accepterad

  När du fyllt i alla uppgifter behöver ditt konto bli accepterat av våra moderatorer. Detta tar ”ett tag” (vi gör allt på vår fritid, men vi är taggade!).

 • Klart

  När ditt konto blir accepterat syns du på Uppfödarlistan. Du kan när som helst ändra, ta bort eller lägga till information genom att logga in på ditt konto.