SibiriskaKatten.se
HemUppfödarlistaFör uppfödare
  • 25 oktober 2020, Ändrad 8 november 2020

Vänner Susanne Hellman Holmström

Här presenterar vi samarbeten och vänner till gemenskapen "Vår sibiriska katt". Vi är ofantligt glada att som första samarbete presentera kattbeteenderådgivaren Susanne Hellman Holmström, en av Sveriges absolut främsta experter på kattbeteenden.

Susanne Hellman Holmström och SC SP S*Knjaze Zlatan DVM på TV4. Fotograf: Okänd

Susanne Hellman Holmström och SC SP S*Knjaze Zlatan DVM på TV4.

Susanne Hellman Holmström

Kattbeteenderådgivaren Susanne Hellman Holmström är Sveriges kanske främsta expert på katter och deras olika beteenden anlitad av såväl TV och radio som veterinärkliniker och kattklubbar över hela landet. 

Susanne har varit i kattbranschen i över 35 år och brinner för att hjälpa människor och katter att leva i harmoni tillsammans. Susannes många föreläsningar handlar om katters beteenden och behov och hur människor kan lära sig att läsa av och möta sina katter så de blir lugna, trygga och harmoniska.

Susanne arbetar som kattpsykolog, författare och föreläsare men har en stor egen törst på utveckling och utbildar sig fortlöpande i Sverige och internationellt, nu senast kursen ”Tackling Feline Behavior Problems” där mycket ny spännande forskning ingick.

Föreläsningar genom FB-gruppen Sibirisk katt

Vi har erbjudit föreläsningen "I huvudet på din Sibiriska katt" digitalt genom Facebookgruppen Sibirisk katt. Medlemmar får möjlighet att anmäla sig till specialriktade föreläsningar om sibirisk katt under december. Är du intresserad så läs mer i gruppen, sök på "SHH" så hittar du mer information.

Om dessa faller väl ut kommer samarbetet fortsätta och gruppen erbjudas fler spännande föreläsningar.

Behöver du hjälp med din katt?

Har du problem med din/a katt/er? Behöver du hjälp? Susanne Hellman Holmström erbjuder rådgivning digitalt, besök Susannes hemsida och läs mer om hur hon jobbar och vad hon erbjuder. Susanne har skrivit flera böcker som är guld för vetgiriga kattägare, hon finns också på Youtube och är aktiv även i sociala kanaler. Läs mer på hemsidan !

Steffo Törnquist, Jenny Strömstedt, Anna Elmdahl, Susanne Hellman Holmström och S*Knjaze Zlatan efter inspelning på Nyhetsmorgon.. Fotograf: Okänd

Steffo Törnquist, Jenny Strömstedt, Anna Elmdahl, Susanne Hellman Holmström och S*Knjaze Zlatan efter inspelning på Nyhetsmorgon..

Videos och tips

Här kommer några spännande och lärorika videos med Susanne Hellman Holmström och sibiriska katten SP SC S*Knjaze Zlatan DVM (katten på vår logga). 

Malou Efter Tio

Kattexperten Susanne Hellman Holmströms nya bok "Om katten själv får välja - så blir du den perfekta kattägaren", förklarar katters olika personlighetstyper. En bok om att förstår sig på kattens beteende så att vi kan anpassa miljön så att den blir trivsam för dem.

Våra älskade katter. Svårt, men: Klappa inte katten för ofta!

Nyhetsmorgon i TV4 från 2016-05-05: Nu i maj föds många kattungar - hur ska man tänka om man hittar en hjälplös liten kattunge vid sin sommarstuga? Kattexperten Susanne Hellman Holmström svarar på tittarnas frågor och ger bästa tipsen på hur man umgås med vårt älskade husdjur.

I huvudet på en katt "Då blir din katt svart i ögonen" 

Nyhetsmorgon i TV4 från 2015-12-03: Hur tänker en katt - och vad tänker den på? Kattbeteenderådgivaren Susanne Hellman Holmström har skrivit en bok på ämnet.

Supertipsen som får din katt att kissa i lådan Nyhetsmorgon i TV4 från 2016-02-11: Kattbeteenderådgivaren Susanne Hellman Holmström avslöjar tricket som får katten att kissa i lådan och svarar på tittarfrågor.

Tittarfrågor om katter och deras beteenden. 

Nyhetsmorgon i TV4 från 2015-12-03: Kattbeteenderådgivaren Susanne Hellman Holmström svarar på dina frågor om katter.Vill du titta på fler videos bara sök "Susanne Hellman Holmström" på Youtube!

Lycka till i lärandet!